ANniVerSary

Daisypath Next Aniversary Ticker

PerJalaNan RuMah TanGGa AkU.

Daisypath Anniversary Years Ticker

UsiA AnAk-AnAk Ku

Lilypie 1st Birthday Ticker

Tuesday, September 29, 2009

Tanggal 24hb September 2009..
Hari raya ke4.. genaplah umur my twin setahun.. namun aku belum wat sebarang sambutan lagi.. tak sempat nak aturkan party.. so aku cdang bila dah balik putrajaya nie la nak buatnya.. cuma tarikh je belum tahu lagi.. lepas gaji la kot.. hehehhe.. budget banyak sikit.. tapi kat sana diorg kira wat juga la pra birthday party.. makcik dorg (adik Ipar aku) dia yang belikan kek untuk anak sedaranya nie.. kek Upin dan Ipin lagi tue..

So kami wat utuk family je la.. antara anak abang aku n semua adik beradik hubby aku je.. kira ok la tue.. meriah gak la dgn kekecohan budak mlm tue.. mana taknya.. kek sebiji nak sambut birthday utk si kembar.. dalam pada tue ada juga yang nak menumpang.. ni anak pada abang ipar aku yang ketiga tue.. dia pun nak potong kek juga walaupun bukan birthaday dia.. so terpaksa la makcik dorg nie belikan topi untuk birthday boy n extra 1 untuk si gadis nie.. hehehe..

Masa nak bergambar tue bukan main lagi.. macam birthday dia lak.. biasa la budak2.. kelakar juga la tgk gelagat dorg.. yang anak2 aku ni pula tak nak bergambar.. dorg nak pegang je terus kek tue.. kalu dibiarkan mau di terkam je kek tue.. mujur la dikawal dgn rapi.. kira selamat lagi la kek tue..

InsyaAllah nanti aku akan wat birthday party yang realnya untuk kembar.. so skrg nie aku upload gambar pra birthday party dulu..

ini la rupa kek birthday si kembar yang disponsor oleh makciknya (maheran)


Gambar sikembar sebelum sesi potong kek.. susuh nak snap gambar dorg.. tak nak duduk diam..


gambar si kembar bersama sepupunya (Nurul Hafizatul Natasya) sebelum sesi potong kek


Gambar ketika sesi potong kek.. bertiga tue

0 Comments:

Post a Comment



By :
Free Blog Templates