ANniVerSary

Daisypath Next Aniversary Ticker

PerJalaNan RuMah TanGGa AkU.

Daisypath Anniversary Years Ticker

UsiA AnAk-AnAk Ku

Lilypie 1st Birthday Ticker

Wednesday, February 18, 2009

kursus

hahahaha.. hari ni ngan esok ada kursus la.. kursus microsoft projek.. konon2nya nak rancang projek la.. ok juga la kursus nie.. tak la boring sgt..

lagi pun time rehat nie.. tak tahu nak buat apa.. nak update blog pun takut tak sempat.. so just masukkan ini je la dulu.. pas nie nanti aku letak la lain2 aktiviti yamg aku dah buat sebelum nie.. banyak betul gambar yang org nak tak masukkan lagi nie.. lepas nie la yek.. harap sabar menanti..

;;

By :
Free Blog Templates