ANniVerSary

Daisypath Next Aniversary Ticker

PerJalaNan RuMah TanGGa AkU.

Daisypath Anniversary Years Ticker

UsiA AnAk-AnAk Ku

Lilypie 1st Birthday Ticker

Thursday, March 18, 2010

salam semua.. ishk... ishk.. dah banyak betul sawang.. hampir dah nak berkulat dah blog aku.. habuk tue jgn citer la.. so hari ni adalah operasi pembersihan.. dan insyaAllah aku dimaintainkan keceriaan dan keberkilatan blog aku nie.. hehehe..

maklum la sejak2 tak ada talian internet di kawasan rumah baru aku nie lagi la susah nak online.. hanya mengharapkan broadband je la.. tue pun kadang2 mcm beruk tul.. slow gila.. tapi nak wat macam mana dari tak ada guna juga la..

pasni aku akan masukkan lagi citer2 aku untuk tatapan rakan2 semua..

ermm.. sebelum aku undur diri just nak wat promosi sikit tentang Blog baru aku.. so kepada kekawan dan pembaca blog aku nie sudi-sudikan lah mengunjungi blog aku itu.. blog tue aku hasilkan untuk pengemar online shopping termasuk la juga aku nie..

so jangan ketinggalan.. sokongan anda semua amat bermakna untuk kemajuan blog aku itu..
kunjungilah norish-shiningntrendshopping.blogspot.com ..

;;

By :
Free Blog Templates