ANniVerSary

Daisypath Next Aniversary Ticker

PerJalaNan RuMah TanGGa AkU.

Daisypath Anniversary Years Ticker

UsiA AnAk-AnAk Ku

Lilypie 1st Birthday Ticker

Thursday, July 2, 2009

Ice Ace 3

Hari Ahad lepas.. aku, mymum (yang terpaksa ikut sebab taknak bagi dia duk umah sorg2), twin n my hubby ke mines.. sekali lagi kami ke sana.. tp kali ni bukan untuk membeli belah.. just nak bawa twin amik gambar dengan maskot Ice Ace 3.. termasuk lah aku n hubby skali.. hehehe...
xceli.. masa beli microwave hari tue kami boleh dapat pas bergambar dengan maskot dan menonton wayang percuma untuk seorang dengan setiap pembelian RM70 ke ats dalam satu resit.. jadi kami beli Rm500 tp satu resit je.. rugi la skit sebab pas menonton wayang dapat satu je.. takpe la.. bukan boleh tgk Ice Ace pun.. dapat tgk citer lain selain citer2 terbaru yang kuar wayang nie.. kalu nak tgk gak citer baru kena tunggu 2 weeks.. so simpan je la..
memandangkan dah ada pas.. kami pun dtg la.. hari tue punya la ramai.. mungkin sebab cuti n ramai yang nak menonton.. sesi bergambar tue lak dia buat di hadapan tgv.. memang sesak la.. what ever pun kami dapat gak amik gambar.. cuma terkilan satu je la.. tak dapat nak snap byk.. tak ada org nak tgl amikkan untuk kami.. yang mana datang tue semua bawa cameraman sendiri.. tp kami minta tolong brother yang incharge tue.. kira ok la dapat la snap 2 .. 3.. keping..


maskot Ice Ace 3


my family n Ice Ace 3

0 Comments:

Post a Comment



By :
Free Blog Templates