ANniVerSary

Daisypath Next Aniversary Ticker

PerJalaNan RuMah TanGGa AkU.

Daisypath Anniversary Years Ticker

UsiA AnAk-AnAk Ku

Lilypie 1st Birthday Ticker

Wednesday, December 3, 2008

semalam aku bawa anak2 g shoping.. bukan shoping untuk sendiri or my twins.. tp untuk maklong dorg nie.. minta tolong belikan kasut princess..



mama najmi n najwan dah siap nie.. cepat la..

yela mana taknya.. dia pakai saiz besar pada org lain.. saiz 12.. yang aku tahu kat princess je yg ada kasut2 saiz besar nie.. so cari punya cari akhirnya kami wat keputusan g princess kat IOI mall puchong.. kat sana leh la aku dropby kat jusco sama... hehehe...


abang lapar la.. minum dulu adik pun lapar juga.. nyum2.. susu..

my twins mcm biasa la.. dorg ok je.. hehehe.. letak je atas stroller tue bawa je la kemana pun.. asalkan jgn stopkan stroller tue.. kalu tak mula la menagis.. hehehe.. yang jd mangsanya papa dorg la.. dah mama nak shoping..

tp sebenarnya aku bukan nak citer bab shoping nie tp pasal kempen cintai alam sekitar nie.. kebetulan smlm jusco wat kempen cintai alam sekitar tue.. semua org yang membeli belah tak diberikan plastic bag.. dorg lancarkan kempen "say no to palstic bag" bagus niat dorg tue.. tp sikit menyusahkan pengguna la bagi pendapat aku.. mana taknya kita pergi just nak membeli barang keperluan harian.. takkan nak bawa bakul atau beg besar mcm g pasar tue..

kiranya semalam sape yang membeli kena la jenjet brg2 tue dengan usaha sendiri.. kira jusco nie pandai gak.. dorg wat kempen nie pastu dorg jual beg kain untuk pelanggan isikan brg2 yang dibeli td.. so dorg gak la yang untung kan.. dah tue siap wat promosi bagi sesiapa yang gunakan beg dorg n beli brg lebih dr rm150 kalau tak silap.. boleh berpeluang dapat free gift..




2 Comments:

  1. Musshima Putrajaya Malaysia said...
    that means dia nak kita beli beg tu... pastu datang next time tak yah beli dah bawak jer beg tu and then isi semua barang kita beli dalam tu... sooo tak banyaklah kita guna beg plastik... same like cold storage punya stail... kena beli beg tu... tapi beg kat cold storage cantik he he he... kami beli tapi buat koleksi... kuangkuang kuang
    inabu said...
    mmg la baguih usaha depa tu, tp kan, inabu nak plastik gak pasai nti plastik tu bleh jd plastik sampah kat umah, heheh!!!

Post a Comment



By :
Free Blog Templates