ANniVerSary

Daisypath Next Aniversary Ticker

PerJalaNan RuMah TanGGa AkU.

Daisypath Anniversary Years Ticker

UsiA AnAk-AnAk Ku

Lilypie 1st Birthday Ticker

Sunday, December 14, 2008

Check UP..

Lama tak update blog.. maklum la bila dah ada anak kecil nie susah la sikit nak ngadap pc nie.. kat opis lak kadang2 tak sempat.. kena la curi masa time dorg dah tido baru la boleh nak update..

ni nak citer kisah dorg pegi checkup hari tue.. actually dah lepas dua bulan pun umur twins nie.. tp kena g checkup kat putrajaya coz nak jumpa ngan pakar orthopedik..

masa mula sampai tue nurse kat orthopedik tue suruh la bawa twins nie g pediatrik dulu baru ortho.. so aku ngan hubby pun bawa la g pedia.. alih2 kat pedia lak dorg suruh dtg ortho dulu.. pening gak la.. dah jadi tolak menolak kat situ.. so kami pun patah la balik gi ke ortho.. nurse kat ortho tue pun macam tak brapa senang je.. tapi nak tak nak dia bagai gak la kami masuk jumpa doc.. mujur la tak brapa lama.. kalu tak geram gak la.. sebb dorg tolak sana sini..

mujur la kanak2 dorg beri keutamaan.. so lepas jumpa doc kat ortho baru kami ke pedia.. kat sana pun tak ramai gak.. so cepat la sikit.. dapat keutamaan juga la.. lepas je jumpa doc.. doc pun cakap tak ada pape yang nak dibimbangkan lagi.. lepas nie kami tak perlu lagi bawa twins ke hospital.. just carry on kat klinik je.. so tak la penat nak g dua tempat nanti..

tp yang paling penting dua2 twins ni sihat dan tak ada pape masalah lagi.. alhamdulillah..


ni my mum ngan cucunya yang sorg ni lapar..


yang ni my hubby tgah dukung sorg lagi.. bawa jalan2 dalam hospital tue.. sementara tunggu giliran..

0 Comments:

Post a Comment



By :
Free Blog Templates