ANniVerSary

Daisypath Next Aniversary Ticker

PerJalaNan RuMah TanGGa AkU.

Daisypath Anniversary Years Ticker

UsiA AnAk-AnAk Ku

Lilypie 1st Birthday Ticker

Saturday, May 2, 2009

Ni entri last 2 weeks.. ketika MEnteri KTTHA dan Timbalannya melawat ke Jabatan Aku bekerja. Sesi lawatan ni pada sebelah pagi.. lebih kurang dalam jam 9.00 pagi.. masa nie semua staf diminta bersedia untuk menyambut kedatangan beliau.. kami semua kena la beratur beramai2 dari hadapan pintu lift ke tempat taklimat akan di buat iaitu di bilik mesyuarat KP.

sebelum kedatangan tue pun kami dah kena kemas kat semua meja kerja, fail2 perlu di susun rapi mana la tahu kot2 la dia nak round tempat kami tak la nampak bersepah.. hehehe...

tapi malangnya dia tak round pun.. kira ok gak la.. tak perlu nak berlakon sibuk bekerja lama2 sangat... hehehehe...


Lagi Gambar Klik Disini

0 Comments:

Post a Comment



By :
Free Blog Templates